engraving

 

0344 610438

Stationaire batterijen

Betrouwbare energieopslag
TBI Europe is Partner van twee gerenommeerde accu producenten Fiamm SpA Italië en BAE Duitsland. Samen bieden wij stationaire batterijen die wereldwijd ingezet worden in de meest kritische en uiteenlopende toepassingen die, ook ingeval van een netstroomonderbreking, moeten blijven werken. TBI Europe is specialist op het gebied van AGM accu's, GEL accu's, NiCad accu's en lithium accu's.
 Deze energieopslagsystemen worden toegepast in telecommunicatie, datacenters, beveiligings-systemen, bij spoorwegen, energie- en distributiecentrales, militaire toepassingen, hernieuwbare energie en energie opslagsystemen voor intelligente netwerken z.g. Smart Grids. TBI Europe biedt met zijn partners zekerheid en back-up, als de rest het laat afweten.

Toepassingen
De stationaire batterijen van TBI Europe bieden oplossingen voor talrijke toepassingen zoals Telecom switches, datacenters, elektriciteit opwekking en –distributie, beveiliging en alarmering systemen, medische toepassingen, spoorwegapplicaties en vele andere toepassingen.

Technologieën
TBI Europe biedt alle bestaande accu technologieën, of het nu gaat om open traditionele of gesloten onderhoudsvrije accu’s in de Gel of AGM uitvoering. Daarbij is TBI Europe met zijn partners een specialist voor al uw projectspecifieke invullingen op basis van de nieuwste accu tecnologien zoal Sodium Nikkel.

Onderhoud & Installatie
Het serviceteam van TBI Europe biedt een compleet pakket aan diensten zoals installatie, onderhoudscontracten, ontlaadtesten, accurevisie en milieu-verantwoorde afvoer van uw batterijen en laders.


Leveringsprogramma omvat o.a.: